Bog-quiz: Vind billetter til litteraturfestival
Hvad ved du om litteratur? Quiz og vind!

Vi udlodder 5x2 billetter til festivalen LiteratureXchange i Aarhus. Festivalen har Herta Müller, Helle Helle, Tomas Espedal og mange flere på programmet. (Foto: Shutterstock)

Vi udlodder 5x2 billetter til festivalen LiteratureXchange i Aarhus. Festivalen har Herta Müller, Helle Helle, Tomas Espedal og mange flere på programmet. (Foto: Shutterstock)

Læseheste og litteraturelskere foren Jer!

Fra 14. til 24. juni skydes den internationale litteraturfestival LiteratureXchange i gang i Aarhus, og du kan vinde billetter til festivalen i quizzen her.

Festivalen kombinerer litteraturen med forskningen og har fokus på, hvordan litteraturen kan gøre os klogere på verden omkring os.

Du kan læse mere om festivalen, der både har danske- og udenlandske stjerneforfattere som Helle Helle, Sizzel-Jo Gazan, Herta Müller og Tomas Espedal samt en række forskere på programmet, her.

Det eneste, du skal gøre, hvis du vil deltage i konkurrencen om billetterne, er at brillere med din grænseløse viden om litteratur.

Herefter skal du skrive en mail til redaktion@videnskab.dk eller skrive en kommentar under quizzen på vores Facebook-side med dit antal rigtige svar. 

Så trækker vi lod blandt besvarelserne om 5x2 billeter til arrangementer i Aarhus 14. til 24. juni.

Sidste frist er 10. juni.

*Pzzt. Quizzen tager udgangspunkt i artikler om litteratur på Videnskab.dk. Hvis du ikke er en bogorm, kan du finde de rigtige svar i artiklerne under quizzen.

 

Hvis du vil dykke ned i vores artikler om litteratur og finde de rigtige svar til quizzen, så læs videre her:

... Eller følg os på Facebook, Twitter eller Instagram.

Videnskab.dk Podcast

Lyt til vores seneste podcast herunder eller via en podcast-app på din smartphone.


Se den nyeste video fra Tjek

Tjek er en YouTube-kanal om videnskab og sundhed henvendt til unge.

Indholdet på kanalen bliver produceret af Videnskab.dk's Center for Faglig Formidling med samme journalistiske arbejdsgange, som bliver anvendt på Videnskab.dk.



Det sker