Karina Rothoff Brix tiltræder som direktør i Center for Livslang Læring

Karina Rothoff Brix tiltræder som direktør i Center for Livslang Læring – DTU Learn for Life – den 1. marts.

Karina Rothoff Brix kommer fra en stilling som direktør for Copenhagen School of Entrepreneurship ved CBS.

Hun er uddannet cand.merc.jur. og Master of Management Development fra CBS og er kendt som serieiværksætter med en stor forkærlighed for digitale disruptive drivere, skriver DTU i en pressemeddelelse. 

»Det er mig en stor glæde at fortælle, at vi har skrevet kontrakt med den kommende direktør for Center for Livslang Læring,« siger Philip John Binning, der er dekan for kandidat- og ph.d.-uddannelserne, ifølge pressemeddelelsen. 

I et meget stærkt ansøgerfelt har vi valgt Karina Rothoff Brix, der har skabt en stor vækst, både hvad angår medarbejdere, virksomheder og forskningssamarbejde,« uddyber han.

»Jeg ser meget frem til at være med til at præge DTU’s efteruddannelsesudbud sammen med mine nye kollegaer og samarbejdspartnere. Det er min ambition, at vi sammen kan sætte nye standarder, både nationalt og internationalt for DTU på dette område,« siger Karina Rothoff Brix.

fghs

Videnskab.dk Podcast

Lyt til vores seneste podcast herunder eller via en podcast-app på din smartphone.


Se den nyeste video fra Tjek

Tjek er en YouTube-kanal om videnskab, klima og sundhed henvendt til unge.

Indholdet på kanalen bliver produceret af Videnskab.dk's Center for Faglig Formidling med samme journalistiske arbejdsgange, som bliver anvendt på Videnskab.dk.