Om forfatteren

Boris Andersen

Postdoc, Institut for Planlægning, Aalborg Universitet

Boris Andersen er ansat som postdoc på Aalborg Universitets Institut for Planlægning, med tilknytning til forskningsgruppen Foodscapes Innovation og Netværk. Aktuelt bl.a. som projektleder på interventionsprojektet Madklub på Kollegiet og initiering af forskningsprojektet 'Fra Madlæring til ændret Madlavningspraksis i Hjemmet'.

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet og Syddansk Universitet og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Kan mad blive så sundt, at det bliver usundt?

Sund mad, diæter og selvdisciplin er ikke altid så sundt, som det måske lyder. Forskning peger på, at bliver vi for optagede af hver vores individuelle diæter, mister vi den sundhed, vi får fra glæden ved måltidet og det fællesskab, vi har omkring maden, skriver mad- og måltidssociolog.

Sund mad diæter individualitet fællesskab madglæde
Annonce:

\ Fra arkivet

Det bedste fra arkivet

Gå på opdagelse i mere end 35.000 artikler.

Søg i arkivet

\ Video

Video, video, video!

Foretrækker du at se historierne udfolde sig i levende billeder? Så tjek vores seneste videoer, eller følg Videnskab.dk på YouTube.

Find flere videoer

\ Podcast

På med hørebøfferne!

Luk øjnene, og lad forskernes viden strømme ind ad øregangen. Her finder du Videnskab.dk's seneste podcasts.

Lyt til flere podcasts