Velovervejede beslutninger giver et godt ægteskab
Kilde: 
28 august 2014

KORT NYT FRA UDLANDET:

Folk, der gifter sig, beretter tit om heftige sommerfugle i maven op til selve sceancen. De fleste kommende ægtefolk spørger nok sig selv, om de gør det rigtige, og om ægteskabet kommer til at vare for altid. Forskere fra University of Denver har forsøgt at finde de faktorer, der fører til et godt ægteskab. Det skriver berlingske.dk.

Forskerne fulgte over 1000 amerikanere i fem år mellem 18 og 34 , hvoraf 418 blev gift. Undersøgelsen viste,  at flere faktorer er vigtige for, om et ægteskab bliver lykkeligt eller ej. En af studiets bidragsydere fremhæver dog det at træffe velovervejde beslutninger i forhold til livets store spørgsmål.  

»Par, der "glider" fra den ene fase af forholdet til den næste, har generelt et dårligere ægteskab end dem, der træffer klare valg med hensyn til forholdets milesten,« siger Galena K. Rhoades, forholdsforsker ved University of Denver til New York times ifølge b.dk

Læs mere:

Ægteskab på trods mellem danskere og udlændinge

Kærligheden er blevet romantisk

Ovenstående er udvalgt og resumeret af Videnskab.dk, men redaktionen har ikke udført selvstændig research. Gå til den oprindelige kilde for flere detaljer.

aa

 

Ovenstående er udvalgt og resumeret af Videnskab.dk. Gå til den oprindelige kilde for flere detaljer.