UFO-forsker: UFOer er ikke aliens
Kilde: 
02 juni 2014

KORT NYT FRA DANMARK:

UFOer kan være virkelige fænomener – men de er ikke rumskibe fra fremmede planeter. Det konstaterer en af USA's førende UFO-forskere, Dan Werthimer, der er leder af forskningen i udenjordisk intelligens ved University of California, Berkeley, skriver livescience.com.

»UFOer har intet at gøre med udenjordisk liv. Jeg tror, at nogle af observationerne er reelle fænomener. Vi får en masse opkald, når en rumstation går hen over himlen – selvom nogle mennesker pynter på sagerne og siger, at de har set vinduer og andre ting i den.«

»Noget stammer fra folks fantasi. Det ved vi, fordi UFO-syn binder sig meget tæt til populærkulturen. Da Jules Verne skrev om flyvende tallerkener, begyndte alle at se flyvende tallerkener. Inden da så folk engle,« siger Dan Werthimer ifølge livescience.com.

Meldingen kom under en høring i Repræsentanternes Hus, hvor amerikanske politikere fik stillet deres nysgerrighed i forhold til UFOer og liv uden for Jorden.

Ovenstående er udvalgt og resumeret af Videnskab.dk, men redaktionen har ikke udført selvstændig research. Gå til den oprindelige kilde for flere detaljer.
ne

Læs også:

Forskere: Vi har løst historiens største UFO-mysterium

Ufo fundet på bunden af Østersøen?

Missil, rumraket eller ufo?

Teknologen: Ufoer er menneskeskabte fænomener

Ovenstående er udvalgt og resumeret af Videnskab.dk. Gå til den oprindelige kilde for flere detaljer.