Nu kan du sende dit bidrag til FormidlingsPrisen 2016
07 januar 2016

KORT NYT FRA DANMARK:

Hvis du er medlem af ErhvervPhD og –Postdoc Foreningen og er du i øjeblikket ansat som ErhvervsPostdoc, er du ErhvervsPhD-studerende eller har du forsvaret din ErhvervsPhD efter 1. marts 2015, kan du nu melde dig i konkurrencen om FormidlingsPrisen 2016.01.07

Du skal skrive en populærvidenskabelig artikel, som omhandler dit eget stofområde. Du skal forklare relevante koncepter og forklare, hvorfor det også bør optage andre. Du behøver ikke behandle dine egne resultater, men artiklen skal være original og skrevet af dig.

De indsendte artikler vil blive bedømt af ErhvervPhD og –Postdoc Foreningens bestyrelse og professionelle formidlerer fra Videnskab.dk og Københavns Universitet.

Præmierne lyder på henholdsvis 16.000, 8.000 og 4.000 kroner for første, anden og tredjepladsen, og de vil bliver overrakt ved ATV’s årsmøde den 26. april 2016.

Kriterier for din artikel:

1. En populærvidenskabelig artikel på maksimum 7000 anslag inklusiv mellemrum (eksklusiv illustrationer). Artiklen må ikke have være publiceret tidligere, og den skal være på enten dansk eller engelsk. Den skal afleveret i formatet MS Word. Du må gerne inkludere illustrationer i filen.

2. En separat fil indeholdende 1) titlen på den populærvidenskabelige artikel, 2) dit navn, e-mail og telefonnummer, 3) navnet på det firma og det universitet du tilhører, 4) din titel (ErhvervsPhD eller ErhvervsPostDoc) og 5) den forventede slutdato på din ErhvervsPhD eller ErhvervsPostDoc-stilling.

Indsendte artikler, som ikke lever op til disse kriterier, vil ikke blive vurderet.

Artiklen skal sendes via e-mail til ErhvervPhD og –Postdoc Foreningen på: FormidlingsPris@erhvervsphdforeningen.dk.

Deadline er 1. marts 2016 klokken 16.00.

Læs også: 

Derfor bliver man fed af antipsykotisk medicin

Et køligere klima kan skabe øget biodiversitet

Ovenstående er udvalgt og resumeret af Videnskab.dk, men redaktionen har ikke udført selvstændig research. Gå til den oprindelige kilde for flere detaljer.

mft

Ovenstående er udvalgt og resumeret af Videnskab.dk, men redaktionen har ikke udført selvstændig research. Gå til den oprindelige kilde for flere detaljer.