Quiz: Hvor meget ved du om OL?
OL 2012 er netop skudt i gang, og det markerer vi med en helt ny quiz. Som præmie har vi tre eksemplarer af det spritnye Bezzerwizzer Sport spil.

Det nye BEZZERWIZZER Sport er en engagerende og tempofyldt variant af BEZZERWIZZER.

NB: QUIZZEN ER AFSLUTTET! Klik her for at se hvem der vandt (Redaktionen, 7. august 2012)

Vi er blevet helt vilde med at quizze her på Videnskab.dk. Først kom solquizzen, så kom quizzen om menneskets bedste ven, og nu, hvor OL starter, bringer vi vores helt egen OL-quiz.

Vi vil gerne belønne de flittige quizdeltagere med lidt lækre præmier og udlodder derfor 3 eksemplarer af det nye Bezzerwizzer Sport, der indeholder 1200 spørgsmål inddelt i 12 kategorier.

De heldige vindere kan derfor glæde sig til at quizze i alt fra landsholdsfodbold til cykling og OL.

Vi trækker lod mandag den 6. august kl 12.00 blandt deltagere, der har svaret korrekt på alle spørgsmål. Vinderne får direkte svar.

Her kan du desuden se, hvem der løb med præmierne i solquizzen.

Men nu skal det altså handle om OL.

Et godt tip til quizzen er, at du kan finde alle svarene på spørgsmålene ved at læse de artikler, der er linket til nedenfor. Artiklerne kan således hjælpe dig med at slutte øverst på podiet.

Quizzen er slut! Du kan ikke længere deltage i kampen om præmierne, men du er meget velkommen til at tage quizzen alligevel.

Link til quizzen: Klik her for at starte quizzen

 

Lyt på Videnskab.dk!

Hver uge laver vi digital radio, der udkommer i form af en podcast, hvor vi går i dybden med aktuelle emner fra forskningens verden. Du kan lytte til den nyeste podcast i afspilleren herunder eller via en podcast-app på din smartphone.

Har du en iPhone eller iPad, kan du finde vores podcasts i iTunes og afspille dem i Apples podcast app. Bruger du Android, kan du med fordel bruge SoundClouds app.
Du kan se alle vores podcast-artikler her eller se hele playlisten på SoundCloud