Annonceinfo

Videnskab.dk

Seneste artikler om emnet: Videnskab.dk

Udgiv indhold
 • Fangede du dagens aprilsnar?

  Vores læsere gætter vidt og bredt på, hvad dagens aprilsnar fra Videnskab.dk egentlig er. Her får du svaret.
 • Ny kanal for videnskabs-tv ser dagens lys

  En ny tv-kanal her på Videnskab.dk giver dig adgang til forskningsnyheder via levende billeder. SDU og Videnskab.dk er nemlig gået sammen om at lave forsknings-tv på nettet.
 • Bliv klogere på fremtidens samfund

  Som optakt til Science in the City-festivallen har Videnskab.dk samlet en række artikler om de forskellige temaer, som du kan se ved at følge linkene i artiklen.
  Bringes i samarbejde med EuroScience Open Forum 2014
 • Hvordan fungerer crowdfunding?

  Crowfunding-siden 'Kickstarter' nåede en stor milepæl, da siden rundede en milliard dollars i 'pledges'. Ph.d.-studerende Andreas Lieberoth ser nærmere på fænomenet, der får vidt fremmede til at smide penge i ens projekter.
 • Stor videnskabsfestival i Kbh: Få 3D-hovedskanning eller besøg et forskningsskib

  En af Europas største festivaler for videnskab gæster Carlsberg Byen i juni. Nysgerrige i alle aldre inviteres til 'Science in the City', hvor forskere fra hele verden vil guide de besøgende rundt i forskningens forunderlige verden.
  Bringes i samarbejde med EuroScience Open Forum 2014
 • Hvad er konsekvenserne ved at spille computerspil?

  Man hører med jævne mellemrum modsatrettede konklusioner i medierne om, hvilke konsekvenser der er ved at spille computerspil. Ph.d.-studerende Andreas Lieberoth giver sit indspark til debatten.
 • Psykedeliske stoffer kan vise, hvordan bevidsthed opstår

  En ny blog sætter fokus på psykedeliske stoffer, neurofarmakologi og medicinalkemi. Læs her, hvordan forskning i psykedeliske stoffer kan bruges til at forstå, hvordan bevidsthed opstår i hjernen.
 • Er det fair at skifte parti?

  Der har i den seneste tid været flere eksempler på politikere, der har skiftet parti. Men er det egentlig rimeligt? Det spørger historiker Jens Wendel-Hansen.
 • Undlod at tage klagers kommentarer med i artikel

  Videnskab.dk havde lovet klager, at han ville få mulighed for at tjekke sine citater. Alligevel lægger Videnskab.dk artiklen på nettet uden klagers kommentarer. Kommentarerne bliver først skrevet ind godt fem timer senere.
 • Kan UVVU vurdere al slags forskning?

  Udvalget for Videnskabelig Uredelighed, UVVU, tager stilling til sager, hvor der er mistanke om forskningsfusk. Bloggeren Claus Emmeche sætter spørgsmålstegn ved, hvorvidt UVVU kan vurdere al slags forskning.
 • AT 2014: De bedste artikler om mad og mennesker

  AT-opgaverne er netop skudt i gang på landets gymnasier. Her kan du finde inspiration til din opgave i en oversigt over nogle af de bedste artikler på Videnskab.dk om forskning i mad og mennesker.
 • Forsker: Derfor holder Peter Gøtzsches argument ikke

  Det er forkert, når den omdiskuterede Cochrane-læge Peter Gøtzsche siger, at over en tredjedel bliver fejldiagnosticeret med depression. Læs hvorfor her.
Annonceinfo
Annonceinfo
 
Annonceinfo

Seneste blogindlæg

Annonceinfo