Om forfatteren

Marco Springmann

Seniorforsker, Oxford Martin Programme on the Future of Food, University of Oxford

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Er du forsker, og vil du gerne formidle populært til den brede befolkning, kan du også blive skribent. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet, Arctic Hub og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Spar penge ved at spise vegansk, vegetarisk og fleksitarisk

Den udbredte opfattelse af, at en plantebaseret kost er dyrere end 'altæder'-kost er ikke helt korrekt, ifølge ny forskning.

mad ernæring kød vegetar veganer fleksitar pescetar fisk skaldyr økonomi personlige finanser penge

Det er ikke kun sundere og mere bæredygtigt, men i de fleste tilfælde også bedre for pengepungen at spise en plantebaseret kost, skriver engelsk forsker. (Foto: Shutterstock)

Annonce: