Annonceinfo

Sumpskov genopstår på museum

VideoKom med bag kulisserne på New Yorks Naturhistoriske Museum og se museets stab af kunstnere slide for at gøre selvsamme kulisser så naturtro som muligt.

Virkelighedens kunstnere behøver ikke lade sig begrænse af andet end deres egen fantasi. Men på det Amerikanske Naturhistoriske Museum i New York er der ikke plads til gætværk.

Alle detaljer, fra farven og teksturen på træbarken til dyrenes ansigtsudtryk og Solens stilling på himlen skal godkendes af videnskabelige eksperter.

Følg med museumskunstner Steve Quinn om bag kulisserne i museets udstillinger, og se hvad der kræves for at genskabe en flere 100.000 år gammel sumpskovscene. For når først alle de videnskabelige detaljer er på plads, skal dioramaet også fremstå levende og ægte.

 

Filmet og produceret af Erik Ortlip. Supplerende billeder vises med tilladelse fra The American Museum of Natural History.

Seneste fra Miljø & Naturvidenskab

Grønlandske stemmer

Aviaja

»Det er vigtigt, at lokalbefolkningen uddanner sig, for bedre at være en del af udviklingen og bedre kunne tjene penge på viden i stedet for at tjene penge på tønder af olie«

Aviaja Lyberth Hauptmann, ph.d.-studerende på DTU.

Tema om fremtiden for grønlandsk forskning

Det læser andre lige nu

Spørg Videnskaben

Abonner på vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig, deltager du i konkurrencen om lækre præmier.

Seneste blogindlæg