Annonceinfo

Sumpskov genopstår på museum

VideoKom med bag kulisserne på New Yorks Naturhistoriske Museum og se museets stab af kunstnere slide for at gøre selvsamme kulisser så naturtro som muligt.

Virkelighedens kunstnere behøver ikke lade sig begrænse af andet end deres egen fantasi. Men på det Amerikanske Naturhistoriske Museum i New York er der ikke plads til gætværk.

Alle detaljer, fra farven og teksturen på træbarken til dyrenes ansigtsudtryk og Solens stilling på himlen skal godkendes af videnskabelige eksperter.

Følg med museumskunstner Steve Quinn om bag kulisserne i museets udstillinger, og se hvad der kræves for at genskabe en flere 100.000 år gammel sumpskovscene. For når først alle de videnskabelige detaljer er på plads, skal dioramaet også fremstå levende og ægte.

 

Filmet og produceret af Erik Ortlip. Supplerende billeder vises med tilladelse fra The American Museum of Natural History.

Log ind eller opret konto for at skrive kommentarer

Seneste fra Miljø & Naturvidenskab

  • Er GMO-afgrøder misbrug af naturen?

    Den videnskabelige evidens peger ikke på, at genmodificerede afgrøder udgør en risiko for vores sundhed eller miljø. Men kan der være andre grunde til at være modstander? Er GMO en unaturlig måde at behandle naturen på?
  • Sådan dør du i et sort hul

    Hvis du skulle være så uheldig at blive suget ind i et sort hul, så dør du uden tvivl. Men blandt astrofysikere er der stor debat om, hvordan du dør. Her i artiklen kan du blive klogere på tre af de mest fremherskende teorier.
  • Hvorfor vokser der strandplanter i vejkanten?

    Du behøver faktisk ikke køre længere end til den nærmeste større landevej, hvis du gerne vil opleve planter, som ellers kun er at finde på strande. Forklaringen er enkel, men kommer måske bag på dig.
Annonceinfo
Aktuel Naturvidenskab

Det læser andre lige nu

Annonceinfo

Annonceinfo

Abonner på vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig, deltager du i konkurrencen om lækre præmier.

Mest sete video

Annonceinfo

Seneste blogindlæg

Annonceinfo