Om forfatteren

Sedsel Brøndum Lange

Journalist

Jeg har været journalistpraktikant hos Videnskab.dk siden august 2015. I den tid har jeg haft rig mulighed for at udnytte, at Videnskab.dk dækker forskningsverdenen bredt. Det betyder, at jeg både har fortalt om tv-serier, alderdomsforskning og biodiversitet.
Selvom jeg i udgangspunktet er ivrig efter at dække samfunds- og kulturstof, banker mit hjerte også lidt ekstra for biologi og sundhed, som jeg ofte har skrevet om.
Min journalistuddannelse har jeg fra Roskilde Universitet (RUC), hvor jeg desuden studerer Internationale Udviklingsstudier.
I den forbindelse har jeg taget et semester på Statskundskab på Københavns Universitet og et semester med medieteori på Brunel University i London.
Før jeg begyndte hos Videnskab.dk har jeg været kommunikationspraktikant hos Fairtrade Mærket og hos VedvarendeEnergis samarbejdspartner i Kenya.
 

Voksne lærer bedre end unge teenagere

Et nyt studie går imod tesen om, at en gammel hund ikke kan lære nye tricks. I hvert fald kan unge voksne lære bestemte matematiske færdigheder bedre end helt unge.

skole teenager intelligens laering

Nyt studie peger på, at man kan træne særlige matematiske færdigheder - og er man i slutningen af 20'erne, har man bedre forudsætninger for at blive bedre, end hvis man er i begyndelsen af teenageårene. (Foto: Shutterstock)

Annonce: