27/04 kl. 09:00
Event: 
Spiselige insekter som fremtidens proteinkilde
Dato
27/04/2017 - 09:0004/27/2017 9:00am 04/27/2017 3:00pm Spiselige insekter som fremtidens proteinkilde

Mange mennesker mener, at den vestlige verdens store kødforbrug og kødproduktion er en af de væsentligste årsager til klimaændringerne.

Derfor har man efterlyst andre proteinkilder end bøffer, og nogle har peget på planteproteiner, mens andre har prøvet at udvikle insektproduktion som kilde til fremtidens proteiner.

Klimaambassadørerne holder et oplæg om insekterne som fremtidens proteinkilde. På Forskertorvet vil der være mulighed for at få smagsprøver pé insekter tilberedt på spændende manér i teltet 'Smag på insekterne'.

Vi satser på at holde oplægget onsdag d. 26. april kl. 10.00-10.30 og igen 12.00-12.30 i foredragsteltet, men undersøg foredragsprogrammet på Forskertorvet, når I ankommer.

Onsdag 26/4 09:00-15:00

Torsdag 27/4 09:00-15:00

Læs mere om eventet hos Forskningens Døgn

Forskertorvet på Rådhuspladsen, 1599 København V. Europe/Berlin public
Slut-dato
27/04/2017 - 15:0004/27/2017 9:00am 04/27/2017 3:00pm Spiselige insekter som fremtidens proteinkilde

Mange mennesker mener, at den vestlige verdens store kødforbrug og kødproduktion er en af de væsentligste årsager til klimaændringerne.

Derfor har man efterlyst andre proteinkilder end bøffer, og nogle har peget på planteproteiner, mens andre har prøvet at udvikle insektproduktion som kilde til fremtidens proteiner.

Klimaambassadørerne holder et oplæg om insekterne som fremtidens proteinkilde. På Forskertorvet vil der være mulighed for at få smagsprøver pé insekter tilberedt på spændende manér i teltet 'Smag på insekterne'.

Vi satser på at holde oplægget onsdag d. 26. april kl. 10.00-10.30 og igen 12.00-12.30 i foredragsteltet, men undersøg foredragsprogrammet på Forskertorvet, når I ankommer.

Onsdag 26/4 09:00-15:00

Torsdag 27/4 09:00-15:00

Læs mere om eventet hos Forskningens Døgn

Forskertorvet på Rådhuspladsen, 1599 København V. Europe/Berlin public
Pris
Gratis
Adresse
Forskertorvet på Rådhuspladsen, 1599 København V.
27/04/2017 - 09:0004/27/2017 9:00am 04/27/2017 3:00pm Spiselige insekter som fremtidens proteinkilde

Mange mennesker mener, at den vestlige verdens store kødforbrug og kødproduktion er en af de væsentligste årsager til klimaændringerne.

Derfor har man efterlyst andre proteinkilder end bøffer, og nogle har peget på planteproteiner, mens andre har prøvet at udvikle insektproduktion som kilde til fremtidens proteiner.

Klimaambassadørerne holder et oplæg om insekterne som fremtidens proteinkilde. På Forskertorvet vil der være mulighed for at få smagsprøver pé insekter tilberedt på spændende manér i teltet 'Smag på insekterne'.

Vi satser på at holde oplægget onsdag d. 26. april kl. 10.00-10.30 og igen 12.00-12.30 i foredragsteltet, men undersøg foredragsprogrammet på Forskertorvet, når I ankommer.

Onsdag 26/4 09:00-15:00

Torsdag 27/4 09:00-15:00

Læs mere om eventet hos Forskningens Døgn

Forskertorvet på Rådhuspladsen, 1599 København V. Europe/Berlin public

Mange mennesker mener, at den vestlige verdens store kødforbrug og kødproduktion er en af de væsentligste årsager til klimaændringerne.

Derfor har man efterlyst andre proteinkilder end bøffer, og nogle har peget på planteproteiner, mens andre har prøvet at udvikle insektproduktion som kilde til fremtidens proteiner.

Klimaambassadørerne holder et oplæg om insekterne som fremtidens proteinkilde. På Forskertorvet vil der være mulighed for at få smagsprøver pé insekter tilberedt på spændende manér i teltet 'Smag på insekterne'.

Vi satser på at holde oplægget onsdag d. 26. april kl. 10.00-10.30 og igen 12.00-12.30 i foredragsteltet, men undersøg foredragsprogrammet på Forskertorvet, når I ankommer.

Onsdag 26/4 09:00-15:00

Torsdag 27/4 09:00-15:00

Læs mere om eventet hos Forskningens Døgn

Se flere events