Om forfatteren

Nicolai Jørgensgaard Graakjær

Professor, Institut for Kommunikation, Aalborg Universitet

Forbrug er et helt centralt fænomen i vores kultur.
Hvad enten vi er superforbrugere eller anti-forbrugere, så definerer vi os selv gennem det vi køber - og det vi aldrig nogensinde kunne finde på at købe!
(Foto: Aalborg Universitet)

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Er du forsker, og vil du gerne formidle populært til den brede befolkning, kan du også blive skribent. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet, Arctic Hub og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Stemmetyveri og tonelege – Om musik i ‘fængslet’

stanford_faengselseksperimentet_prison_experiment_lyd_musik

Musik kan være voldsom og voldelig, og musik er ikke altid bare for sjov på den fede måde. Det er der grund til at medtænke, når man vurderer Stanford fængselseksperimentet, og det er der grund til at medtænke, når man vurderer hvad musik ’er’ og ’kan’. (Foto: Shutterstock)

Annonce: