Om forfatteren

Allan Linneberg

Forskingsleder, overlæge, professor, Forskningscenter for Forebyggelse og Sundhed, Region Hovedstaden

Jeg blogger om nyheder indenfor sygdomsårsager og forebyggelse.
Jeg har en særlig interesse for overfølsomhedssygdomme, men alle sygdomme og forståelsen af deres forekomst og mekanismer interesserer mig.
Overlæge ved Forskningscenter for Forebyggelse og Sundhed samt klinisk professor i epidemiologi ved Rigshospitalet og Københavns Universitet.
Jeg har arbejdet med epidemiologisk forskning siden 1996 og forsket i sygdomsårsager indenfor livsstil, miljø, genetik og andre biomarkører. 

Forskerne formidler

Forskerne formidler

Videnskab.dk udgiver både artikler skrevet af journalister og forskere. Når forskere står bag, er artiklerne mærket op som ’Forskerne formidler’. Er du forsker, og vil du gerne formidle populært til den brede befolkning, kan du også blive skribent. Forskerartikler bliver udgivet takket være støtte fra vores partnere: Lundbeckfonden, Danmarks Grundforskningsfond, Aalborg Universitet, Roskilde Universitet, Syddansk Universitet, Arctic Hub og Region Hovedstaden. Videnskab.dk's redaktion prioriterer indholdet og styrer de redaktionelle processer, uafhængigt af partnerne.

Det der D-vitamin

d-vitamin_vitaminpiller_sundhed_d_vitamin_b

Der er ingen tvivl om at D-vitamin er et livsvigtigt næringsstof. Spørgsmålet er hvor meget D-vitamin man så skal have. (Foto: Shutterstock)

Annonce: