Annonceinfo

Blæs dig til dit drømmehus

Brug sommervarmen til at puste sæbebobler. Vi bringer et par opskrifter, en video og en udfordring: Gå i arkitekternes fodspor og vind billetter til Experimentarium.

På videnskab.dk vil vi gerne udfordre dig til at gå arkitekter og bygningsingeniører i bedene:

Kan du med en balje sæbeboblevand og et hjemmelavet sæbeboblejern lave en konstruktion eller et mønster af sæbebobler, der kunne inspirere til at lave et nyt bygningsværk? Det kunne være dit drømmeslot, dit drømmestadion eller noget helt tredje.

Vi laver en lille solskins-sæbeboble-konkurrence, hvor de tre bedste forslag vil blive præmieret med fire billetter til Experimentarium.

Konkurrencen Kan du med en balje sæbeboblevand og et hjemmelavet sæbeboblejern lave en konstruktion eller et mønster af sæbebobler, der kunne inspirere til at lave et nyt bygningsværk? Det kunne være dit drømmeslot, dit drømmestadion eller noget helt tredje. Lav dine egne super-sæbebobler Skynd dig at tage et digitalt foto af dit værk. Send det ind til os på redaktionen@videnskab.dk - gerne med en lille beskrivelse af, hvilke tanker du har gjort dig. Dommer Martin Aggerbeck bag konstruktionen 'Dome blomst'

Hent inspiration i videoen nederst på denne side - og i artiklen om det nye OL-svømmestadion i Beijing: Sæbebobler inspirerer til stor byggekunst.

Men først opskrifterne:

For at komme i betragtning skal forslaget være os i hænde senest tirsdag den 1. juli.

De to sæbebobleeksperter Martin Aggerbeck og Karl-Otto Markussen fra Experimentarium vil vurdere de indsendte forslag.

De tre vindere vil få direkte besked, og vindernes værker vil blive vist på videnskab.dk

 

Seneste fra Kultur & Samfund

  • Ved du, hvad spørgsmål gør?

    TÆNKEPAUSER: Vi gør det hele tiden - stiller hinanden mere eller mindre intelligente spørgsmål. Men de færreste af os ved, hvad det egentlig er, vi gør, når vi stiller et spørgsmål. I hvert eneste af vores spørgsmål er der faktisk en gennemgående struktur, som bl.a. definerer vores selvopfattelse.
  • Niels Bohr var til yin og yang

    Fredag 17. april 2015 bliver den første kinesiske version af Niels Bohrs samlede værker fejret på Copenhagen Business School i København. Danmarks store fysiker havde en forståelse af verden, som på flere områder matcher Østens gamle visdom, vurderer en videnskabshistoriker.
  • Retspsykiatri: Vrede og frygt fører til bæltefikseringer i månedsvis

    Når retspsykiatriske patienter, som lægges i bælte, kæmper imod og reagerer med vrede, er det med til at gøre bæltefikseringen længere, viser ny dansk forskning. Patienterne ender i en såkaldt 'bæltefikserings-spiral'.

Abonner på vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig, deltager du i konkurrencen om lækre præmier.

Lego-konkurrence

Annonceinfo

Det læser andre lige nu

Annonceinfo

Spørg Videnskaben

Annonceinfo

Seneste kommentarer

Seneste blogindlæg